Neljäs Aprilia kuljettaja kaudelle 2019

 

Nyt on varmistunut, että ensi kesänä nähdään neljäskin uusi Aprilia RSV4 Suomen ratamoottoripyöräilyn osakilpailuissa. Kaartinen Motorsportin tiimissä ensi kaudella kuljettajana toimiva Jarno Sinkkonen vaihtoi oman vanhemman Aprilian uusimpaan versioon ja oli asiasta luonnollisesti mielissään.

 

 

 

 

”Tietenkin on mahtavaa päästä ajamaan uusimmalla versiolla. En vaan uskaltanut vielä alkusyksystä lupautua uutta ostamaan ennen kuin sain edellisen Apriliani myytyä eteenpäin. Kiitokset Brandtin suuntaan tästä mahdollisuudesta ja etenkin Kaartisen porukalle, että pääsen heidän kanssaan ensi kauden kilpailut kiertämään. Tarkoituksena on ajaa Tomin ja Akin tapaan koko kausi Superbike-luokassa.” 

Viime kauden Sinkkonen ajoi SSC-luokkaa, josta sijoituksena oli sarjan toinen sija. Nyt tähtäimessä on siis kausi Superbikessa, joten sijoitusmielessä ei välttämättä ole odotettavissa samanlaista menestystä kuin vuodesta 2018. ”Vauhtia on saatava lisää, jos meinaa pysyä mukana menossa. Toki omassa tiimissä on hyvät kirittäjät, joten heistä on varmaan iso apu vauhdin etsinnässä. Viime vuonna ei ollut muita vastaavalla Aprilijoilla ajavia kuljettajia, joilta olisi voinut neuvoa hakea tai vaihtaa ajatuksia pyörästä, joten tuleva kausi on senkin osalta todella mieluisa kun vastaavia pyöriä on useampia kilpailuissa mukana.”

Ensi kautena Kaartinen Motorsportin kuljettajista Aprilioita kyydittävät Jarnon lisäksi Aki Valkila, Tomi Kaartinen ja Petri Honkanen. Kausi on Kaartinen Motorsportin osalta ensimmäinen Aprilian kanssa ja tiimin odotukset ovat korkealla. 

 

 

Last modified on Sunday, 09 December 2018 11:38

Yhteystiedot

  • mailinfo@kaartinenmotorsport.fi

Vauhdissa mukana