Kilpailutiedotteet 2019

Kilpailutiedotteet 2019 (5)

Kauden 2019 kilpailutiedotteet

  •  
Suomen road racing kauden avaus tapahtui Virtasalmella Motoparkissa jossa ajettiin SM sarjan ensimmäinen kilpailu. Kaartinen Motorsportista oli kaikki paikalla niin kuljettajat kuin avustajatkin ottamassa  vastaan "tulikastetta".  Vähän meni vielä opetellessa mutta avaus oli lupauksia herättävä. Perjantaina varikon yli pyyhkäisi hirmuinen ukkosrintama joka sai radan ja varikon tulvimaan ja hetken matkaa oli myös sähkötkin kateissa kun salama iski rata-alueelle. Molempina kilpailupäivinä satoi myös hetken vettä joka antaa oman mausteensa varikkotoimiin.

 

 

Kaartinen Motorsportin kisakausi avattiin perinteisesti Botnia ringillä järjestetyllä Sisu Classic Racella joka on samalla PM osakilpailu. Teamista mukana kisassa oli Rinteelän Marko Honda VFR750-RP:llä. Marko nappasi hienosti molemmista lähdöistä toisen sijan joten nyt on kuparinen rikki ja rima asetettu teamin muille jäsenille!

 

 

KMS Aprilia-tribe kävi treenaamassa Alastarolla viime viikonloppuna. Paikalla oli Aki, Jarno & Tomi. Jarno treenasi pitkän kaavan mukaan kolmena päivänä Akin ja Tomin käydessä vain lauantaina. Sää ei olis voinut olla parempi, toivottavasti näitä kelejä riittää tulevan kesän kisoihinkin.

Yhteystiedot

  • mailinfo@kaartinenmotorsport.fi

Vauhdissa mukana